Biztonság. Komolyan vesszük.

Biztonság

A jelenleg Magyarországon érvényes KRESZ szabály szerint a gépkocsiban utazó 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket – a testsúlyához igazodó kialakítású – gyermekbiztonsági rendszerben kell rögzíteni.

Nem integrált gyermekbiztonsági rendszer az a részleges biztonsági rendszer, amely a felnőttek számára szolgáló biztonsági övvel együtt használva – amely körbeveszi a gyermek testét, vagy biztonságosan rögzíti azt a szerkezetet, amelyben a gyermeket elhelyezik – teljes gyermekbiztonsági rendszert képez. Ilyen nem integrált gyermekbiztonsági rendszer az ülésmagasító.

ECE R44-04 Nemzetközi szabvány tartalmazza az előírásokat, amelyeket az ülésnek teljesítenie kell, hogy forgalomba kerülhessen.

A BubbleBum gyártották, engedélyezték és jóváhagyták az ENSZ ECE R44/04 előírás alapján biztonsági mindkét csoportra (Group 2-3).

A terméket felnőtteknek való 3 pontos biztonsági övvel való használatra tervezték, a ECE 16 Előírás (ECE Regulation 16) vagy azzal egyenértékű más szabvány alapján.

Töltse le és olvassa el a „BubbleBum biztonsági öv válltartó csat" helyes használatára vonatkozó Használati útmutatót (pdf).

Baba webáruház - Biztonság és kényelem, praktikum és védelem

Bababolt Győrben - babaáruház Győr

IconTermékeinket kedvező áron kiszállítjuk
IconSzinte bármikor a 
rendelkezésére állunk
IconKiváló minőség
és kivitelezés
IconSzéleskörű
termékgarancia

19 parenting-awards-201418 frc17 parenting-awards16 grannynet-gold16 grannynet-gold15 mother-baby-child