Egy kétgyermekes édesanya, Grainne Kelly volt, akiben felmerült a BubbleBum ötlete, miután sok- sok éven keresztül nehéz, terjedelmes, drága ülésmagasítók vették körül a családját.

Ez a hordozható, könnyű, élénk színű, felfújható ülésmagasító 4-11 év közötti gyerekeknek egyszerűen használható, leereszthető és összecsukható, így a gyerekek és anyukák, vagy nagymamák is könnyen magukkal vihetik a hátizsákban vagy kézitáskában, így tökéletes második vagy vendégautóban, nyaraláskor, bérautóban, taxiban, buszos utak, vagy iskolai kirándulások alkalmával, és tökéletesen alkalmazható ha több személy használ egy autót, és egy nagyméretű, vagy állandóan rögzített, beszerelt autósülés, vagy ülésmagasító helyett.

Kelly asszony elmondta:

Én találtam ki a BubbleBum-ot, tisztán a csalódottság miatt, amit jelenleg a piacon elérhető ülésmagasítók okoztak. Egy modern család sokat utazik autóban, buszon vagy épp taxiban, és egy terjedelmes, nehéz ülésmagasító szállítása egyszerűen nem praktikus még egy gyermek esetén sem, nemhogy két vagy három gyermek mellett. BubbleBum-ot úgy tervezték, hogy kicsi, könnyű, praktikus legyen, ezért könnyen használható, és tökéletes, még a gyors, és rövid utakra is. Ráadásul olyan jól néz ki, hogy a gyerekek nem bánják ha a saját hátizsákjukban, vagy iskolatáskájukban kell vinniük.

 

Baba webáruház - Biztonság és kényelem, praktikum és védelem

Bababolt Győrben - babaáruház Győr

IconTermékeinket kedvező áron kiszállítjuk
IconSzinte bármikor a 
rendelkezésére állunk
IconKiváló minőség
és kivitelezés
IconSzéleskörű
termékgarancia

19 parenting-awards-201418 frc17 parenting-awards16 grannynet-gold16 grannynet-gold15 mother-baby-child